Despre mine

cosmina-alb

Despre mine

Salut!

Eu sunt Cosmina Tudosă și recunosc că nimic nu e mai greu decât să scrii despre tine.

Pentru că este o pagină obligatorie spun în felul următor:

Cariera mea în Digital Marketing a început în 2010 și de atunci nu mai cunosc noțiunea de "muncă". Pentru că online-ul, cu tot ce presupune el, este instrumentul care te apropie cel mai ușor de oameni.

Sunt tentată să spun că din 2010 și până în prezent am învățat tot ce se putea învăța despre Digital Marketing și Publishing, însă aș minți. Pentru că Internetul, precum și mentalitatea oamenilor se schimbă, așa că nu există specialiști atotcunoscători în ale Internetului, ci numai oameni pasionați de ceea ce fac, dispuși să învețe și să se dezvolte în fiecare zi.

Un singur lucru îl pot spune cu certitudine. Afacerile online au succes în momentul în care folosesc eficient cele 3 arme: cuvintele, imaginile și înțelegerea comportamentului uman.

Una fără alta nu funcționează. Oricât de metaforic ai scrie sau oricât de frumos ar arăta un website, dacă nu anticipezi și reacția potențialilor clienți, afacerea nu se dezvoltă.

Dacă ai un proiect online pe care îți dorești să-l dezvolți, contactează-mă. Sunt omul creativ, dar totodată pragmatic, de care ai nevoie!

TOP